Wednesday Challange: Vatten & Porträtt

2013-07-31 | 16:10:00 | Annat
Eftersom jag hade bloggpaus förra veckan så gjorde vi ingen challange, så därför kommer det komma upp två teman idag. Temat vi skulle haft förra veckan var vatten så då valde jag denna bilden jag knäppte för någon dag sedan när jag och pappa var iväg på en liten fotorunda.
Temat denna veckan blev porträtt och då valde jag denna bilden på Lea. Lilltjejen ställer alltid upp på att vara min modell och det är alltid skoj att fota henne, för övrigt så fyller hon år idag så det passade ju extra bra att välja en bild på henne. ♥
 
Kika in på Hannas blogg för att se hur hon tolkade veckans tema:
 


Back on track

2013-07-31 | 14:45:13 | Linn
Heeej kompisar! Har bestämt mig för att börja blogga igen och jag är riktigt pepp på detta. Den nya designen blev inte riktigt som jag tänkt mig då den såg helt konstig ut på alla andras datorer så det får bli den här. Bilderna i headern kommer jag antagligen ändra för jag har lite nya bilder som jag knäppte på mina grannar i helgen som jag gärna vill ha med där. Nu ska jag iallafall sätta mig och fixa det sista i menyn och sen starta en film.
Vi hörs senare! ♥
 


Hjälp mig

2013-07-19 | 16:46:00 | Linn
I några dagar har jag funderat på att starta om, då jag inte är nöjd med designen och inte nöjd över hur jag sköter bloggen. Jag har även tyckt det varit sjukttråkigt att blogga på sistone då jag inte haft någon inspiration + att designen ser ut som en ren katastrof. Har känt mig tvingad till att blogga och har bara slarvat ihop ett inlägg så bloggen inte ska stå tom. Det är inte så det ska vara, blogga ska vara kul och man ska inte känna sig tvingad. Men jag ska iallafall slänga ihop en ny design, leta efter inspiration på andra bloggar och börja planera hur jag ska lägga upp bloggandet.
 
Nu har jag två frågor till er:
Hur många inlägg vill ni se per dag?
Vad vill ni se mer av?