Lessebos ''Kungsträdgård''

2015-04-29 | 19:32:00 | Natur
Det är NÄSTAN så man kan tro att jag varit i Kungsträdgården i Stockholm och tagit dessa bilder. De blev mycket bättre än jag trodde och jag blev så himla glad när jag så detta stora (!!) trädet här i samhället. Att inte behöva åka iväg så långt för att få sådana här bilder är magiskt. Tänk vad lilla Lessebo kan leverera ibland ;)


Laddar upp för kvällen

2015-04-29 | 14:08:00 | Linn
Försöker ta det så lugnt som möjligt nu då jag så gärna vill orka och kunna åka till Vedeslöv ikväll. A-laget möter nämligen dom och de skulle vara så kul att kunna se en match på en annan plan än den här hemma, även om den är fantastisk. Sååå, det är vad jag ska göra resten av dagen. Ligga i sängen, läsa fototidningar, plugga lite, rensa minneskortet och lite så. Helt enkelt ladda inför ikväll så jag klarar av att åka dit. Håll tummarna för mig, snälla.. Justja, ska käka jordgubbar med ;) extra pris på Ica denna veckan, LYYYCKA!


Katten ''Gurre''

2015-04-28 | 15:28:44 | Djur
Vilken liten bittertant jag har varit idag rent ut sagt. Iallafall den tiden av dagen som har gått. Jag hoppas verkligen inte det håller i sig så länge, det är ju inte så kul att vara bitter men vet inte hur jag ska kunna undvika det. Fel vecka i månaden på g så att säga..... Jag tycker ändå att dagen har rullat på bra, varit i skolan, cyklat en sväng, gått med mamma i skogen och nu pluggade jag lite. Ska hoppa in i duschen nu så slipper jag det sen, man får väl hoppas att de bittra rinner av mig ;)