H J Ä L P M I G

2015-07-28 | 11:51:00 | Linn
Jag har liiiiite problem just nu, jag får upp rutor hela tiden om att min dator är full. Det står att det är kategorin ''övrigt'' som tar upp ca 400 GB (ja ni ser ju på bilden här nedanför). Har ingen aning om vad själva övrigt står för? Vad klassas som övrigt? Jag trodde först att det var för att jag har så mycket bilder i min dator så jag började rensa alla från 2014 då jag ändå har dom på min externa hårddisk, men det hjälpte knappt ingenting - sen såg jag ju att det inte var bilderna som orsakade det hela. Så är det någon av er som har någon aning om vad övrigt står för? Vad är det jag måste ta bort? För just nu kan jag inte redigera bilder eller någonting, eller jo - de jag redan har i datorn. Men jag har ett gäng på mina minnerskort som skulle behöva sig en omgång i både Lightroom och Photoshop.... PLEASE, om någon vet - kommentera eller hör av er till mig på något annat vis... 
 
Så tills jag har löst detta vet jag inte riktigt hur mycket uppdatering det blir, känns som om jag bara kommer med en massa bortförklaringar till att inte blogga men så är det verkligen inte i detta fallet, jag har så många bilder som jag vill visa för er som jag har tagit den senaste tiden - men jag vill ju piffa till dom lite extra innan jag visar er. Jag återkommer så fort jag kan, kanske lägger upp något mobilinlägg, we'll see. Ha det bäst så länge, och HÖR AV ER OM NI VET, ni är bäst!


Före och efter #20

2015-07-27 | 13:18:55 | Före Efter


Stockholmaren är tillbaka

2015-07-27 | 09:09:00 | Barn
Hon är tillbaka. Fyyy vad vi ska mysa och njuta av tiden tillsammans, för sen lär vi inte träffas förrän i September. Uppdateringen kan bli lite sämre nu när hon är här, men jag har gjort minst ett tidsinställt varje dag iallafall, sen ska göra mitt bästa med att uppdatera er med mer. Tror dock ni förstår att jag vill spendera mycket tid med henne nu när hon väl är här..