Första advent

2015-11-29 | 11:01:44 | Linn
Första advent idag då alltså. Vilket betyder att vi inom några få dagar går in på årets sista månad och min största fundering just nu är - vart fan har året tagit vägen egentligen? Det känns verkligen som om det bara har rusat förbi, lite skrämmande faktiskt. Men iallafall, för oss här i Lessebo, eller ja - de som vill så betyder första advent julskyltning. Ganska tråkigt att det inte är någon julstämning alls i byn, men man får väl göra det bästa av saken antar jag. Har ganska precis ätit upp min frukost, så jag ska gå ner och baka en mjukpepparkaka som jag lovade mor för en liten stund sedan att göra... Glad första advent (????)


Studiedag

2015-11-24 | 12:12:00 | Linn
Bjuder på två bilder från tidigare i höst då det faktiskt var fina färger här i Lessebo. Nu är det enbart grått och tråkigt. Den lilla snön som kom i helgen har försvunnit men hade man förväntat sig egentligen. Jag hatar den här mellantiden mellan höst och vinter... Så fruktansvärt tråkig och det känns som om den bara äter upp energin man har i kroppen, kan ju vara en inbillning också men... nae, hellre riktig vinter än det här. Antar att det inte bara är jag som tycker så!!
 
Idag har vi studiedag och jag ska hjälpa Annie med engelskaläxan och sen kommer även mormor. Så vi ska baka lite har vi tänkt. Får se vad det blir. Antagligen julinspirerat, för det är ju trots allt december nästa vecka och det är okej att fylla upp frysen med diverse godsaker inför julafton ;). Som för övrigt är om EN måndag idag - helt sjukt!


Förmiddagsfotografering

2015-11-22 | 13:29:00 | Barn
Hela helgen har jag tillbringat bakom kameran/datorn. Det är ganska många som vill ha bilder så de kan skicka iväg julkort eller göra julklappar av - riktigt kul tycker jag. Jag tackar mer än gärna ja till att hjälpa dom med det. Idag var det kusinfoto, syskonfoton och enskilda som gällde. Den yngsta tösen var 7veckor, alltså jag SMÄLTER. Shit vad jag tjatar om att jag älskar att ta bebis/barnbilder men åååh, det är ju för mysigt. På tal om det, så ska jag om cirka en halvtimme ha helgens (förmodligen) sista fotografering... ;)