Utvecklingen

2015-10-31 | 19:45:54 | Linn
Jag blir på riktigt tårögd av att läsa igenom min blogg. Både av att se min utveckling i fotograferingen, mitt mående och ja, egentligen i allt - men framförallt för att jag saknar det så mycket. Det har inte blivit så att jag haft något sug till det på sistone nu när jag börjat skolan och allt. Det är ju så mycket att tänka på då jag inte är van vid att behöva gå i skolan. Än har jag inte vant mig men jag antar att de kommer så småningom... Jag vill verkligen börja blogga på riktigt igen, ska försöka med det, men kan inte lova något. Vill som de flesta bloggare inte ha framtvingade inlägg utan jag vill blogga för att jag tycker det är kul... så vi får se hur det blir med detta!
 
Bilden är från i somrars när familjen var i Karlskrona, världens finaste lillasyster och vovve har ju iallafall jag!


Höstlov

2015-10-23 | 12:53:59 | Linn
Och dääääär gick vi på höstlov. Ska inleda lovet med att hänga lite med Marie och efter det med Annie. Annie och jag har planer på att fota lite, förhoppningsvis höstporträtt och lite halloweenbilder - hade varit riktigt kul. Får se vad vi hittar på. Vi bloggas senare!!


When I first saw you

2015-10-22 | 12:50:20 | Linn
Jaha ni... mer än halva veckan har gått och det luktar ännu mer höstlov än vad det gjort tidigare i veckan. Ska bli både skönt och inte skönt med lov. Skönt och inte ha en massa krav på en att man måste till skolan men inte skönt för jag kommer ur rutinerna. Risken finns ju alltså att jag kommer få svårt att komma tillbaka efter lovet, men det löser sig nog. Kom hem för drygt en timme sedan från praoen, det gick bra även idag - trots mensvärken som gjorde mig svimfärdig i morse... men det är bara att bita ihop. Vad jag ska göra resten av dagen är ännu oklart, men hade jag fått välja så hade jag nog tagit mig ut och fotat lite porträtt.. vi får helt enkelt se...