Pizza cupcakes - Recept

2016-05-16 | 09:18:00 | Recept
Här kommer ytterligare ett snabbt och enkelt pizzarecept. Det är busenkelt och så gott att ha till mellis eller ha med sig i picknick-korgen. Det bästa med detta är att du kan välja själv vilka ingredienser du vill ha, du kan ju ha olika i varje t.ex...
 
Ingredienser: 
Pizzadeg
Tomatsås
Ost
Skinka/salami/ananas/champinjoner/köttfärs...... 
Oregano/annan valfri krydda
 
Gör såhär:
Börja med att rulla ut degen, eller kavla ut den om du har gjort en egen. Skär sedan ut lagom stora runda bitar som ska få plats i en muffinsplåt. Lägg sedan degen i en muffinsplåt som du har smörjt in med smör. 
 
Nu börjar det roliga - att lägga i det vi ska ha i. Jag valde att ha ost, tomatsås och salami i mina den här gången och det blev jättegott. Börja med att lägga ett lager med ost och sedan varvar bara du de andra ingredienserna som du vill. Jag tog ost - tomatsås - ost - salami - ost. JA, jag gillar ost ;)....
 
Sedan är det bara att skicka in formen i ugnen på 225grader i ungefär 15 minuter. Det kan behövas längre beroende på vilken ugn du har. Man får helt enkelt hålla koll på dom. Ta ut de när det har en fin färg.. En minut innan jag tog ut mina så la jag på ytterligare lite ost men det är ju helt upp till var och en!


Tångatorpets Fridolf ''Jaxon''

2016-05-15 | 21:06:18 | Djur
Igår hämtade vi hem denna lilla huliganen, en åtta veckors dvärgschnauzer valp. Han är en riktig busig kille när han väl är vaken, men han sover för det mesta - precis som mig hehe, men det är slut på det nu. Nu har jag honom att passa medan de andra jobbar så sova får jag prioritera bort ett tag. Han heter Jaxon och jag ser fram emot att lära honom trix och så som jag gjort och gör med Ozzy. På tal om Ozzy så är han lite avundsjuk när det kommer till Jaxon men jag tror det lägger sig när han vant sig.. 


Om denna lilla varelse förstod hälften av hur älskad han är..

2016-05-10 | 09:58:00 | Djur
Nikon D5200 + Nikkor 35mm f/1.8G
Mitt lilla lyckopiller, fy jag tycker om dig och om du bara förstod hur mycket du hjälper mig..