Lea och Gina 2013

2014-06-29 | 18:40:04 | Porträtt
Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G
Hittade dessa bilder i arkivet på Gina och Lea sedan förra året. Tycker det är jättesynd att jag inte har dom sparade i större storlek (har bara de sparade i bloggstorlek, 800px). Hade jäääättegärna haft dom inramade på min fotovägg. Ser fram emot att få fota dessa två gullungar i sommar med!


Fotografering 22 maj

2014-06-29 | 13:37:00 | Natur
Den 22 maj, alltså för några veckor sedan så hade jag fått ett fotouppdrag av Anna. Hon ville att jag skulle fota åt henne så hon kunde ha med dom till något på jobbet och självklart ställde jag upp på det. Bilderna skulle ungefär föreställa två stycken som gick/stod och pratade. Till hjälp hade jag mamma, pappa, Freddy, Emil och såklart Anna. Bilderna blev riktigt bra tycker jag. Färgerna blev klockrena och ljuset var kanon. 
 
Här nedanför ser ni några smakprov på bilderna vi tog. Jag tänkte visat er dom redan samma veckan som jag tog dom, men jag glömde bort det och eftersom att min dator pajade så var jag tvungen att redigera om dom. För jag hade en sådan tur att jag inte hade hunnit ta bort dom ifrån minneskortet än. DOCK så blev redigeringen från denna datorn INTE lika snygg som från min MacBook. (Fan vad jag tjatar om detta) Så jag vet inte. Ni får helt enkelt stå ut med att de kanske ser lite konstigt ut med redigeringen... 
Om ni vill se hur bilderna blev på Annas jobbs hemsida så klicka hääär.


Mer uppdatering snart??

2014-06-28 | 16:44:19 | Linn
Jahopp då satt man här igen. Bloggningen har inte varit så bra på sistone då Tilda har varit här och eftersom vi inte träffas så himla ofta så har jag velat spendera all tid med henne. Vi har mest legat framför netflix och kollat på en massa filmer + serier. För vädret har ju inte varit det bästa om man säger så, men Tilda och jag har inte direkt klagat.. för vi båda gillar att bara ligga framför en serie och glo ;)..
 
Nåja, jag tänkte bara kika in en snabbis och berätta hur läget var. Har inte så mycket annat kul att berätta.. eller JO. Det har jag ju faktiskt. Min dator kommer troligtvis tillbaka NÄSTA VECKA, och det innebär ju såklart mer uppdatering, mer bilder och ja, you name it. Längtar som en tok efter den haha. Vi hörs i morgon eller senare ikväll. Ska städa lite på rummet, duscha och lite sådant nödvändigt så vi får se om jag hinner knåpa ihop något inlägg tills senare. WEEEELLLL, kram på er!