Fruktsallad

2014-05-28 | 16:35:00 | Linn
Slängde ihop en fruktsallad gjord av jordgubbar, banan, nektarin och vattenmelon till Molly och mig innan idag. Till det hade vi vaniljkvarg och jag kan meddela er om att det var ett av de godare mellanmålen jag ätit, nomnom. NU ska vi bara vänta på att hallonpajen ska bli klar och sen ska vi nog ut och fota lite, eller lira lite boll vi får seeeee. VI HÖÖÖRS!
 


Kul :-)

2014-05-27 | 12:01:15 | Linn
Bloggen uppdateras inte. Kameran ligger mestadels nerpackad i kameraväskan, för jag har ingen inspiration alls. Sedan som grädde på moset så har både min mobil och dator gått sönder - loooove life eller ngt. Datorn ska jag lämna in idag, men det känns som om det kvittar. Alla bilder lär säkert försvinna och jag ångrar mig så grovt nu i efterhand att jag inte har lagt över dom på ett USB. Jag har funderat på de så länge men har aldrig tagit ur tummen för att göra det, så jag får stå mitt kast nu helt enkelt. 
 
Så fruktansvärt surt är det. Det är jobbigt också för det finns så oerhört många bilder jag är nöjd med men som jag förmodligen aldrig kommer få tillbaka. Jag raderar alltid bilderna från minneskortet direkt efter jag har redigerat dom osv, bara för att jag ska få mer plats så jag kan ta mer bilder. Well well..
 
Nu vet ni iallafall hur läget ligger till. Förutom detta så är läget som vanligt. Lite gladare än innan med tanke på att det snart är sommarlov och jag får snart träffa Sabel igen. Har inte träffat henne sedan Nyårsafton och det gör så ont. Men snart.. snart kommer hon. Det ska bli så skönt att få sommarlov, det är då allt händer, eller ja.. nästan. Är taggad på att ha coola fotograferingar med goa kompisar, sitta ute på studsmattan/altanen hela kvällarna, spela fotboll, bada, tälta och allt det som hör till sommaren. 13 juni... please kom nu. 
Här får ni en arkivbild på världens goaste brudar, för det är allt jag kan erbjuda för tillfället. Men denna bilden passar bra idag, för idag fyller Era år (hon till vänster). Så grattis som fasen på dagen hjärtat, du är bäst och jag tycker om dig så himla mycket. 
 
Vi hörs kompisar.


Vinst och trevligt sällskap

2014-05-20 | 21:46:05 | Linn
Kvällen spenderade jag uppe på IP med kusinvitamin och två fantastiska (även väldigt saknade) brudar. Matchen slutade 3-1 till Lessebo vilket såklart var himla bra. Fast om jag ska vara ärlig så kollade jag inte så speciellt mycket på själva matchen, hehe. Jag pratade mest med brudarna och sen innan pausen så smet Ika och jag undan lite för att fota på åkern, bilderna blev helt okej. Önskar att jag hade haft mitt 50mm objektiv med mig, får ta med mig det nästa gång. 
 
Nästa gång kommer bli i morgon då A-laget spelar och jag har planer på att åka upp där. Framförallt för att fota men även för att träffa lite kompisar och såklart för att kolla på matchen. Så det blir en helkväll på IP i morgon med OCH på torsdag, för då har jag nämligen ett fotouppdrag. Ni får veta mer om det på torsdag ;)...