Minicupcakes - recept

2014-07-25 | 14:32:00 | Ätbart
Okej bild i repris... Men det var en av er som ville ha receptet så det tänkte jag fixa nu ;) 
 
Ingredienser till muffinsen:
150g smör
2 ägg
2dl socker
3dl mjöl
0,5dl mjölk
1tsk bakpulver
1msk vaniljsocker
 
Börja med att vispa ihop smör och socker, sen vispar du ner äggen ett i taget. Efter det så häller du i mjölken å vaniljsockret och givetvis så VISPAR du det till en relativt jämn sörja, dock så kan den vara lite klumpig men det gör inget. Sen så blandar du mjölet och bakpulvret i en skål och efter det så VÄNDER du ner det i smeten. Du ska inte vispa det, för då försvinner luften ur smeten och då blir muffinsen lätt kompakta. Klicka sedan ut smeten i formarna och sätt in i ugnen i cirka 9 minuter. 
 
När du har gjort det så är det dags för frostingen och den hittar du receptet på HÄR. Spritsa sedan ut det på dina muffins men de måste vara helt kalla när du gör det, annars kommer frostingen att smälta/rinna av. Där efter dekorerar du med tillexempel godis eller strössel (ELLER BÅDE OCH <3333)
Postat av: Michaela Magnusson

Så söta! :)

- Eller hur! :)

2014-07-25 | 22:22:50
Hemsida: http://michaelam.webblogg.se/
Postat av: Emilie

Hej!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i Hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,

Emilie
Hittarecept.se

2014-07-31 | 16:18:33
Hemsida: http://www.hittarecept.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: